Viialan Posti lähtee Siwasta

Viialan postipalvelut löytyvät 14. maaliskuuta alkaen tämän oven takaa. Pakettiautomaatti pysyy S-marketissa.

Viialan postipalvelut siirtyvät 14. maaliskuuta Siwasta liikenneympyrän ja torin toiselle puolelle R-kioskille. Postin kehityspäällikön Eija Kojon mukaan syynä on Siwan avoin jatko. Viialan Siwa on yksi kaupoista, jonka kilpailuvirasto määräsi myyntilistalle, kun Kesko osti Suomen Lähikaupan myymälät viime vuonna.

– Kun ei tiedetä, mitä Siwalle jatkossa käy, haluamme varmistaa, että Viialassa säilyy postipalvelut, Kojo kertoo.

Posti teki päätöksen uusien tilojen etsimisestä lokakuussa. Viialassa kartoitettiin muitakin vaihtoehtoja ennen kuin sopimus tehtiin R-Kioski Oy:n kanssa.

– Päädyimme siihen, koska R-Kioskilla on laaja aukioloaika ja hyvä sijainti. Meillä on yhteistyötä jo noin 120 R-Kioskin kanssa, Eija Kojo sanoo.

Torin laidalla olevan kioskin pohjakuvan perusteella on Kojon mukaan katsottu, että sinne mahtuu riittävä määrä pakettihyllyjä. Palvelut ovat jatkossa samat kuin nyt Siwassa.

Posti päätti lokakuussa lähteä Viialan Siwasta, koska se on Keskon myyntilistalla.

– Tilassa tehdään joitain muutoksia, mutta aika pieniä.

Eija Kojon mukaan Postin tahtotila ei millään muotoa ollut se, että postipalvelut olisivat lähteneet Viialasta. Postilla on myös pakettiautomaatti Viialan S-marketissa, mutta sitä Kojo ei kommentoi, neuvoteltiinko  Pirkanmaan Osuuskaupan kanssa muidenkin postipalveluiden siirtämisestä S-marketiin.

Postin ja R-Kioski Oy:n välinen sopimus on voimassa toistaiseksi. Viialan R-Kioskin yrittäjä Jenni Vartiainen ei vielä perjantaina voinut kommentoida tilannetta muutoin kuin että Posti on tulossa.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?