Olipa pollea loppukiri

Ei ihan ihmeteko, mutta melkoinen esitys. Akaalaisen Timo Leivon suomenhevosruuna Jori Pollea oli kuuma nimi pelaajien lapuissa Turun perjantai-illan raveissa. Kansa kuitenkin joutui kohahtamaan, kun Leivon ajokki laukkasi heti lähtöön ja jäi viimeiselle sijalle.

Uutta kohinan aihetta tuli viimeisellä kierroksella, kun akaalainen nosti kylmän viileästi Jori Pollean ulkoradoille ja lähti tavoittamaan kärkeä.

Laukka oli herkässä Timo Leivon Jori Pollealla. Lähtökiihdytyksen hyppy pudottikin akaalaisvaljakon kauas kärkipaikoista, mutta ruuna tuli lopulta urheasti toisena maaliin. Kuva: Rauli Ala-Karvia.

Seitsemänvuotias ravikuningas Vieskerin ruunattu poika paahtoi maalisuoraa kuin susilaumaa pakoon ja ennätti maalipaalulle toisena. Ruuna sai kuskiltaan reilut taputukset maaliintulon jälkeen ja varmasti ainakin yhtä lämpöiset raviyleisön sympatiat. Voittaja oli Antti Teivaisen ajama Tuhori (32,0a). Jori Pollean kakkosaika oli 32,3a. Kolmanneksi kiri Jouni Riikosen Tosi-Rentukka (32,4a).

Laukka oli herkässä Timo Leivon Jori Pollealla. Lähtökiihdytyksen hyppy pudottikin akaalaisvaljakon kauas kärkipaikoista, mutta ruuna tuli lopulta urheasti toisena maaliin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?