Leijona Futsalin kakkonen edelleen häntäpäässä

Leijona Futsalin kakkosjoukkueen ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa kotivoitto tuli valkeakoskelaista WFT:tä vastaan 14.1. Joukkueen kapteeni Jesse Järvi aloitti maalinteon jo kuuden sekunnin kohdalla. Seuraava peli ei tuonut voittoa.

Leijona Futsalin kakkosjoukkueen hyvä voitto valkeakoskelaisesta WFT:stä 14. tammikuuta ei sittenkään tuonut lisävirettä joukkueen seuraavaan peliin. Akaalaisethan ottivat silloin ensimmäisen kotivoittonsa 8-3-lukemin. Leijona Futsalin kakkosjoukkue kohtasi lauantaina 21. tammikuuta Vehmaisten Urheilijat Toijalan Monitoimihallilla ja hävisivät  rumin lukemin 1–9 (0–4).

Leijonat sinnittelivät mukana pelissä avausjakson puoliväliin asti ja 0–1 lukuihin. Taukoon mennessä vieraat viimeistelivät kuitenkin vielä kolme lisäosumaa.

Leijonien avausmaalin ja kavennuksen 1–4:ään viimeisteli ylänurkkavedolla Jesse Järvi. Loppu oli kuitenkin tutun tuntuista tapahtumaa. Parempi joukkue teki maalit, huonomman osa oli seurata vierestä.

Rumiksihan lukemat muodostuivat. Rumemmiksi mitä peli itse asiassa antoi odottaa. Leijonilla on otteluissaan, kuten tässäkin, paljon hyviä jaksoja. Mutta maalinteko tuottaa vaikeuksia. Ja kun vastustajat onnistuvat selvästi paremmin, seuraavat tappiot toisiaan.

Vehmaisten Urheilijat ovat nyt kakkosdivisioonassa ykköspaikalla. Leijonien seuraavakin peli on Toijalan Monitoimihallilla, sunnuntaina 29. tammikuuta kello 16 Kangasalan Voittoa vastaan.

Pari muuta futsal-tulosta: Pojat A-juniorit 21.1. Leijona Futsal–Ikaalisten Urheilijat 11–9. Leijonat ovat kuuden joukkueen sarjassa neljäntenä.

V-divisioona 22.1. Leijona Futsal/3–Tahmelan Vesa 10–5. Leijonat ovat kahdeksan joukkueen sarjassa viidentenä.