Antti Virtanen hallitsi hiihtosuunnistusta Keminmaalla

Tarpian Suunnan Antti Virtanen voitti H45-sarjan molempina päivinä hiihtosuunnistuksen Loppiaishisut-kisassa 6.–7.1. Keminmaalla. Pirkkalan Hiihtäjien akaalainen Antti-Jussi Oksa ei päässyt H17-sarjassa vauhtiin perjantain sprinttimatkalla, mutta lauantaina keskimatkalla sijoitus oli viides.

Perjantain sprintti oli H45-sarjassa vajaat 6 kilometriä linnuntietä ja H17-sarjassa lähes puolet lyhyempi. Antti Virtasen voitto tuli lähes kahden minuutin erolla. Antti-Jussi Oksa puolestaan hävisi voittajalle hiukan alle kolme minuuttia, ja eniten harmitti tappio parille ruotsalaiskilpailijalle.

Lauantain keskimatkalla H45-sarjan rata oli lähes 7 kilometriä linnuntietä ja H17-sarjassa 6,3 kilometriä. Antti Virtanen voitti keskimatkan vain neljän sekunnin erolla sarjan kakkoseen, joten kahden päivän yhteistuloksissa voitto tuli vajaan kahden minuutin erolla.

Antti-Jussi Oksa hävisi keskimatkalla sarjan voittajalle melkein tasan kaksi ja puoli minuuttia, jolloin kahden päivän yhteistuloksissa sijoitukseksi tuli seitsemäs. Ruotsalaiset jäivät tällä kertaa taakse sekä keskimatkalla että yhteistuloksissa, vaikka yhteistuloksen ero parhaaseen ruotsalaiseen oli vain yksi sekunti.

Maaottelun Ruotsia vastaan Suomen nuoret voittivat selvästi numeroin 81–75.