Omaisuusrikoksia tehtaillut akaalaismies  vangittiin

Rikoskomisario Ossi Kaario Valkeakosken poliisiasemalta kertoo Pirkanmaan käräjäoikeuden maanantaina vanginneen akaalaismiehen, joka on syyllistynyt muun muassa lukuisiin omaisuusrikoksiin Akaassa. Miehen epäillään kesä- ja elokuun välisenä aikana tehneen Akaassa kymmenen murtoa.

Kaarion mukaan mies odottaa oikeuden käsittelyä tutkintavankina, jotta tämä ei syyllisty uusiin rikoksiin. Mies oli maanantaina tuomiolla myös aiemmista, alkuvuoden aikana tekemistään rikoksista. Käräjäoikeuden tuomiona oli seitsemän kuukautta vankeutta. Tuomio tuli liikennerikoksista ja näpistyksistä.

Rattijuoppoja liikenteessä

Poliisi pysäytti henkilöautoa kuljettaneen akaalaismiehen sunnuntaina aamupäivällä Yrittäjäntiellä Kylmäkoskella. Mies puhalsi alkometriin 0,83 promillen lukeman, miNkä perusteella hänet vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jossa tuloksena oli 0,31 milligrammaa/litra. Kuljettaja menetti korttinsa, ja häntä epäillään rattijuopumuksesta.

Poliisi tavoitti 9.8. illalla Aravaniityntiellä Kylmäkoskella ulkopaikkakuntalaisen henkilöauton kuljettajan, jonka epäillään ajaneen autoa amfetamiinin vaikutuksen alaisena. Kuljettajalla ei ole korttia.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?