Pekka Kärkkäiselle SM-hopeaa tenniksessä

Akaan Viialassa asuva Kärkkäinen edustaa Lempäälän Tennisseuraa, mutta harjoittelee enimmäkseen massakentällä Viialassa. – SM-mitalit ovat vaatineet paljon harjoittelua. Pelaan yli kymmenen tuntia viikossa ja yritän kehittyä edelleen, sanoo 67-vuotias Kärkkäinen.

Lempäälän Tennisseuran Pekka Kärkkäinen voitti SM-hopeaa parinaan Valko-Palloa edustava Paula Manninen.

Lempäälän Tennisseuraa edustava Pekka Kärkkäinen on voittanut hopeaa tenniksen 65-vuotiaiden sekanelinpelissä.  Suomen mestaruuskilpailut pidettiin 17.–19.6. Vantaan Tikkurilassa.

Paula Mannisen (Valko-Pallo) kanssa pelannut Kärkkäinen hävisi loppuottelun erin 2–6 ja 1–6 parille Pirkko Kuorikoski (Valko-Pallo) ja Tuomo Lahtinen (Heinolan Verkkopalloilijat-36).

SM-hopea on Kärkkäiselle jo toinen. Hän saavutti viime vuonnakin 65-vuotiaiden sekanelinpelissä SM-hopeaa ja edellisvuonna SM-pronssia.

Akaan Viialassa asuva Kärkkäinen edustaa Lempäälän Tennisseuraa, mutta harjoittelee enimmäkseen massakentällä Viialassa.

– SM-mitalit ovat vaatineet paljon harjoittelua. Pelaan yli kymmenen tuntia viikossa ja yritän kehittyä edelleen, sanoo 67-vuotias Kärkkäinen.

25pekkakärkkäinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?