Leijona Futsalin joukkueille tappiot piirinsarjoissa

Kylmäkosken Veikkojen Leijona Futsalin piirinsarjojen kaksi miesjoukkuetta jäivät pisteittä viikonloppuna. Kakkosjoukkue matkasi Valkeakosken Apian liikuntahalliin lauantaina 21. marraskuuta. Kotijoukkue WFT jätti akaalaiset pisteittä kakkosdivisioonan ottelussa lukemin 10-5 (2-1). WFT johti peliä tauolla 2-1 ja lisäsi lukemat 3-1:een toisen jakson ensi minuutilla. Leijonien Jesse Järvi iski pelin tasoihin kahdella osumallaan.

Valkeakoskelaiset etenivät kuitenkin laajalla rintamalla lopulta viiden maalin erolla voittoon. Leijonien muut maalintekijät olivat Toni Niskala sekä Erkka Helminen. Leijonat on kymmenen joukkueen lohkossa seitsemällä pisteellä viidentenä.  Leijonien seuraava ottelu on sunnuntaina 29. marraskuuta. Ottelu sarjakärki Vehmaisten Urheilijoita vastaan alkaa kello 13 Toijalan Monitoimihallilla.

Kolmosjoukkue pelasi nelosdivisioonaottelunsa Tampereen Tamppiareenalla sunnuntaina 22. marraskuuta. ACE Alumni ei saanut helpolla kotivoittoa, joka kirjattiin lopulta lukemiksi 4-2 (1-2). Kahdeksan joukkueen lohkossa Leijonat ovat seitsemäntenä ilman pisteitä.