Säiliöautoon törmännyt löytyi jo seuraavana päivänä

Henkilöauto osui maanantaina Akaassa tiellä 190 säiliöauton etukulmaan. Tämän jälkeen kuljettaja katosi paikalta, joten poliisi ei tiedä, kuka autoa kuljetti. Säiliöauto oli tyhjä.

Henkilöauto osui maanantaina 10. elokuuta Akaassa tiellä 190 säiliöauton etukulmaan. Tämän jälkeen kuljettaja katosi paikalta. Hänet löydettiin seuraavana päivänä.

Akaassa viime viikon maanantaina säiliörekkaan törmännyt kuljettaja saatiin kiinni jo seuraavana päivänä. Valkeakosken poliisin vanhempi konstaapeli Joel Braks kertoo, että kuljettaja löytyi olosuhteisiin nähden hyvässä kunnossa eikä hänellä ole hengen tai terveyden vaaraa.

Braks ei keskeneräiseen tutkintaan vedoten kerro mistä ja miten kuljettaja löytyi, onko hän akaalainen tai onko häntä kuultu. Tapausta tutkitaan edelleen törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, mutta poliisilla ei ole ketään kiinniotettuna.

Poliisi tutkii, ei tiedota

Onnettomuuspaikalta paennut henkilö törmäsi vastaan tulleen säiliörekan etukulmaan Akaassa, tiellä 190 maanantaina 10. elokuuta noin kello 13.20. Tie jouduttiin sulkemaan ensin osittain ja myöhemmin kokonaan raivaustöiden vuoksi.

Kuljettajaa etsittiin tapahtumapäivänä eri puolilta Viialaa poliisin ja Vapaaehtoisen pelastuspalvelun voimin yhteen asti yöllä.

Poliisi ei ole toistaiseksi julkaissut onnettomuudesta, kuljettajan pakenemisesta tai hänen löytymisestään mitään tiedotteita. Yle Tampere uutisoi tiistaina 11. elokuuta, että säiliöauto yritti väistää penkan puolelle, mutta henkilöauto tuli päin ja vaurioitui törmäyksessä pahasti. Uutisen mukaan mies ei päässyt autosta ulos, mutta säiliöauton kuljettaja tuli auttamaan hänet ulos, jonka jälkeen henkilöauton kuljettaja pakeni paikalta.

Ylen uutisen mukaan mies on pirkanmaalainen, syntynyt 1960-luvulla ja pitkä ja harmaahiuksinen.

Poliisi etsi paennutta kuljettajaa eilen usean partion voimin Viialan keskustasta.

Poliisi etsi tapahtumapaikalta paennutta kuljettajaa maanantaina 10. elokuuta usean partion voimin Viialan keskustasta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?