Vuoden vapaaehtoinen selviää joulukuun alussa

Akaalainen Salla Honkapää eteni kymmenen kärkeen

Akaalainen Salla Honkapää on ehdolla Kansalaisareena ry:n Vuoden Vapaaehtoiseksi. Honkapää on keskittynyt muun muassa  Romanian kulkukoirien auttamiseen.

Akaalainen Salla Honkapää on ehdolla Kansalaisareena ry:n Vuoden Vapaaehtoiseksi. Honkapää on keskittynyt muun muassa Romanian kulkukoirien auttamiseen. Kuva Taija Jolanki.

Taija Jolanki.

Kansalaisareena ry:n Vuoden vapaaehtoinen -kisan kymmenen kärki on nyt selvillä, ja listalla on mukana akaalainen Salla Honkapää. Salla Honkapää kuuluu vuonna 2012 syntyneen eläinsuojeluyhdistys Rescueyhdistys Kulkurit ry:n perustajajäseniin. Vapaaehtoisessa eläinsuojelutyössä hän on vaikuttanut vuodesta 2005 lähtien keskittyen muun muassa kodittomien koirien auttamiseen Virossa ja Romaniassa. Salla on kantanut huolta myös suomalaisista kodittomista kissoista.

Vuoden vapaaehtoinen -kampanjan äänestysvaiheessa mukana oli kolme muutakin akaalaista: Elise Kuismanen, Sari Laaki ja Ritva Mantela.

Kaiken kaikkiaan ehdokkaat saivat yli 6000 ääntä. Seuraavaksi kampanjan raati kokoontuu valitsemaan Vuoden vapaaehtoinen -palkinnon saajan kymmenen kärjen joukosta. Voittaja palkitaan Vapaaehtoisten päivänä 3.12. Volunteer – Vapaaehtoistoiminnan messuilla Helsingissä.

Järjestyksessään toisen Vuoden vapaaehtoinen -kampanjan tavoitteena on jakaa tunnustusta Suomen lukuisille vapaaehtoisille sekä lisätä vapaaehtoistoiminnan näkyvyyttä ja arvostusta.  Vuoden vapaaehtoinen palkinnon saajaa sai ehdottaa kuka tahansa. Ehdokkaiksi nimettiin 91 omistautunutta vapaaehtoista 44 paikkakunnalta. Suosikkiaan sai äänestää verkossa lokakuun ajan.

 

 

Kuva Taija Jolanki.

Kuva Taija Jolanki.

 

Kuva Taija Jolanki.

Kuva Taija Jolanki.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?