Toimihenkilöt kävivät keilaamassa

46Toimihenkilöt keilaamassa1Akaan alueella ja lähiympäristössä toimiva Ammattiliitto Pron paikallisyhdistys Akaan Seudun Toimihenkilöt Pro pikkujouluili tänä vuonna jo lokakuussa, tasan kaksi kuukautta ennen jouluaattoa.

Yhdistyksen noin 300 jäsenestä paikalle Viihdekeskus Huvilaan Toijalaan saapui jäseniä ja heidän puolisoitaan yhteensä 23.

Huvilan väki kattoi meille maistuvaa iltapalaa kabinettiin, johon kaikki mahduimme. Nautimme maistuvia ruokia ja janojuomia jutustelun lomassa. Mukana oli eri-ikäisiä, eri elämäntilanteessa olevia ihmisiä, ja olikin mukava tutustua uusiin ihmisiin ja vaihtaa kuulumisia.

Vatsat täytettyämme oli aika siirtyä keilaamaan. Se sujui rattoisasti. Kisaa ei järjestetty, vaan jokainen keilasi omaan tahtiinsa, oman tasonsa mukaan. Pieniä pariskuntakisailuja tosin oli havaittavissa perheen sisäisestä mestaruudesta kilpailtaessa.

46Toimihenkilöt keilaamassa2Huikeita suorituksia nähtiin, hienoja kaatoja ja paikkoja.

Keilauksen jälkeen istuttiin vielä kabinetissa kahvittelun merkeissä, jonka jälkeen oli aika päättää viralliset pikkujoulut ja lähteä jatkoille, kuka minnekin.

Tiina Majuri

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?