Heli Sandelinille kaksi luokkavoittoa Porissa

Toijalan Valppaan Heli Sandelin saavutti kaksi luokkavoittoa Porin Pyrinnön kansallisissa sulkapallokisoissa. Voitot tulivat B-luokan sekanelinpelissä Jyväskylän 1Jori Simolan kanssa ja 35-vuotiaitten sekanelin-pelissä Valppaan Antti Rehtolan parina. Kisat olivat muutenkin menestys Valppaan pelaajille. Miesten C-luokassa Jari Heinonen voitti kaksinpelin ja Kari Lehmusvirta sekä Kimmo Numminen nelinpelin. A-luokan sekanelinpelissä Lotta Suni ja Antti Rehtola pelasivat itsensä toiseksi.

Sandelin ja Simola joutuivat tekemään täyden päivätyön ennen kuin B-luokan sekanelinpelin voitto heltisi. Toiseksi sijoittunut Porin Pyrinnön pari Pirjo Vepsä/Eero Linell vei ottelun kolmanteen erään. Eka erä meni yhteispelin hakemisessa vastustajalle 21-15. Sitten kun yhteistyö alkoi sujua, pistepussikin karttui. Toinen erä Sandeliinille ja Simolalle 21-8. Kolmas erä oli tasaista taistoa pisteistä. Siinä voittopisteet 21-19.

35-vuotiaitten sekanelinpeliä Sandelin ja Rehtola hallitsivat vakuuttavasti. Hopealle sijoittuneet Pyrinnön Pirjo Vepsä ja Vesa Vanhatalokin kärsivät tappion erin 0-2, 19-21, 16-21.

C-luokassa Jari Heinonen pelasi hienon turnauksen. Kolmelle voitolla finaaliin ja siinä voitto Tampereen Juhana Nymannista erin 2-1, 10-21, 22-20, 21-17. Saman luokan nelinpelissä Kari Lehmusvirta ja Kimmo Numminen pelasivat itsensä finaaliin. Vastaan asettuivat Vaasan pari      Pauli Meuronen/Toni Vahevaara.  Ottelu alkoi tunnustellen ja meni vieraille 21-15. Voittoon tarvittavat kaksi seuraavaa erää tuli kotiin pistein 21-18.

A-luokan sekanelinpelissäkään Lotta Sunilla ja Antti Rehtolalla luokkavoittokaan ei ollut kaukana. Porin Julia Holma ja Turun Pauli Saarinen olivat kuitenkin parempia erin 2-1 ja näin oli tyytyminen toiseen sijaan. Eränumerot olivat 14-21, 21-17, 17-21.