Urjalan Palloseuran rytminvaihdos liikaa Toijalan Pallolle

Palloa littanasi pyrkivät kuvassa survomaan Urjalan Palloseuran numero 51 Vesa Silvasti sekä valkopaitaisen Topan Toni Niskala. Taustalla myös tuomari Tero Lumpiolalla on fokus pelivälineessä.

Palloa littanaksi pyrkivät kuvassa survomaan Urjalan Palloseuran numero 51 Vesa Silvasti sekä valkopaitaisen Topan Toni Niskala. Taustalla myös tuomari Tero Lumpiolalla on fokus pelivälineessä. Kuva Pentti Jussila.

Urjalan Palloseura ja Toijalan Pallo -49 kohtasivat jalkapallon nelosdivisioonan kauden päätöskierroksella lauantaina 27. syyskuuta Urjalan urheilukentällä. Palloseuran toisen jakson kolme maalia käänsivät pelin kotijoukkueelle 3–1 (0-1).

Hivenen aktiivisempi ja pirteämpi peliote toi vierasjoukkue Toijalan Pallolle avausjakson voiton. 18. minuutilla Topan vapaapotkussa ei Palloseuran lyhyt maalivahti Tomi Koivula saanut pitävää otetta pallosta. Irtopallossa ensimmäisenä oli Topan Toni Niskala, joka tuikkasi pelivälineen verkkoon.

Vesa Silvastin tasoitusmaalista 54. minuutilla alkoi Palloseuran rytminvaihdos, joka pudotti akaalaiset kyydistä. 66 minuutilla Eero Lepistö pelattiin tekopaikkaan. Veto vasurilla alanurkkaan, ja lukemat olivat 2–1. Loppunumerot 3-1 iski Janne Ahtosaari. Topan maalivahdin Jukka Saaren yhden käden torjunnasta pallo tuli suoraan Ahtosaaren jalkaan, ja siitä saman tien verkkoon.

Kyllä Palloseura voiton ansaitsikin, koska halusi sitä väkevämmin. Loukkaantumisia joukkueella oli ihan kiitettävästi. Muun muassa Henri ja Kasperi Ojala puuttuivat kokoonpanosta. Kohtuullisen hyvä yleisömäärä näki kuitenkin hyvin tsempanneen kotijoukkueen.

Valkopaitaisen Toijalan Pallon toppari Toni Niskala pelasi jälleen tutun luotettavasti. Tonton ohittamiseen tarvitaan usein miesylivoima, kuten tässäkin Palloseuran hyökkäyksessä.

Topalta ei täyttä puristusta löytynyt. Valmennusjohto peluutti kaikkia mukana olleita pelaajia. Kauden aikana tällä tasolla vähemmän pelanneista Timi Haikka ja Otto Jokinen esittivät pirteitä otteita. Topan aktiivisin pelaaja toisella jaksolla oli maalista kärkeen vaihdettu Juho Laine. Jukka-Pekka Jyrämö sekä Toni Niskala olivat kuitenkin kokonaisuudessaan Topan ykköspelaajat.

Akaan Seudun avustaja Jukka Koskinen jakoi tähdet Topan parhaille pelaajille. 3 J-P. Jyrämö, 2 T. Niskala, 1 J. Laine.

Hakusana. Urjalan Palloseura. Urjalan Urheilukenttä. Eero Lepistö. Jukka-Pekka Jyrämö. Toni Niskala.

Tämä Urjalan vapaapotku ei tulosta tuottanut. Mukana tilanteessa Urjalan punapaitaiset Vesa Silvasti (51), sekä, Jussi-Pekka Penttinen (oik.). Topan Jukka-Pekka Jyränkö (neljäs vasemmalta) varmistaa maaliviivalla.

Topan mallissa avausjaksolla pelasi Juho Laine. Tässä hänen varmaa koppiaan ihailevat joukkuetoverit Sampsa Laakso (vas.) sekä Toni Niskala (21).