Toijalasta löytyi kaksi kannabiskasvattamoa

Akaasta löytyi viime viikon keskiviikkona huomattava kannabiskasvattamo. Huumekasviviljelmä löytyi Rapusaarentiellä sijaitsevasta kerrostaloasunnosta.

Myös maanantaina 7. heinäkuuta löytyi Toijalan keskustassa olevasta kerrostaloasunnosta alkuvaiheessa oleva kannabiskasvattamo. Akaalaista, noin 25-vuotiasta miestä epäillään muun muassa huumausainerikoksesta. Viljelmä paljastui asunnossa käytettyjen tuulettimien ja lamppujen vuoksi.

Huumekasviratsioiden lisäksi poliisin kirjoihin on viime viikkoina kirjattu useita Toijalan ABC:llä tehtyjä näpistyksiä. Toijalan Nesteellä kävi puolestaan viime viikon torstaina iltapäivällä polttoainevarkaita, kun henkilöautoon bensiiniä tankannut kuljettaja lähti tankkauspisteeltä maksamatta.

Kommentit (2)

    • Toni Miettinen

      Säälittävää poliittista vainoa ei mitään muuta.
      Kannabis ei kykene aiheuttamaan rakennemuutoksia aivoissa. Vaikka siellä aivojen päällä lilluisi jatkuvasti valtavat määrät Tetrahydrokannabinolia niin se ei tutkitusti tuhoa aivosolujakaan,

      Se häiritsee lähimuistia ja vaikeuttaa vaikeata oppimista. (Huom vaikeuttaa ei estä) Koordinaatiokykyyn on väitetty myös olevan jotain vaikutusta mutta itse en ainakaan ikinä teinivuosina huomannut mitään sellaista kun pössyttelin.

      Yhdysvalloista tämä kieltolaki on tullut ja siellä tämä on osavaltioissa laillistumassa ja laillistunut kuin kulovalkea.
      Jos uskoo kannabiksen olevan haitallista paitsi kuin kehittyville aivoille(tämäkin kyseenalaista jos kaikista kliinisimpiin tutkimuksiin uskominen) ..voi varmasti uskoa vielä joulupukkiinkin.

      Ainut miten kannabiksesta voi saada epämiellyttävän kokemuksen on väärinkäyttää sitä mms alkoholin tai mielialalääkkeiden kanssa. Mutta yksistään se ei ole vaarallista.MILLÄÄN tavalla.
      Ei edes olla pystytty tutkimuksista huolimatta löytämään vaaroja siitä suuresta määrästä pihkasta mikä sitä käyttäessä erittyy keuhkoihin. Päin vastoin rotilla on syöpäsolut hävinneet täysin…

      Ainut syy miksi tästä asiasta vainotaan on se että siitä ei makseta veroa ja se on hankalampi controlloida. Hip hei.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?