Palvelupaitsio kesti tasan kaksi vuotta

Kylmäkoskelle tuli Postin pakettiautomaatti

Postin pakettiautomaatti otetaan Kylmäkoskella käyttöön tänään tiistaina.

Postin pakettiautomaatti otetaan Kylmäkoskella käyttöön tänään tiistaina.

Kylmäkoskelaiset joutuivat elämään tasan kaksi vuotta ilman postipalveluja. Varmiolan kahvilan asiamiesposti lopetti 10.9.2011, mutta tänään 10.9.2013 Kylmäkoskella otetaan käyttöön Postin pakettiautomaatti. Automaatti sijaitsee Tokmannin yhteydessä osoitteessa Yrittäjäntie 4.

Postin mukaan pakettiautomaatit tuovat huomattavan lisän sen palveluverkostoon nopeamman asioinnin muodossa, mikä hyödyttää kuluttajien lisäksi yrityksiä.

– Pakettien helppo vastaanottaminen ja lähettäminen pakettiautomaateista tukee koko verkkokauppa-alan kehitystä. Vaihtoehtoiset asiointipaikat ovat joustavasti kuluttajien käytettävissä Paketin ohjauspalvelullamme, jonka avulla verkkokauppaostokset voi ohjata mihin tahansa Postin palvelupisteeseen, sanoo Itella Postin Business Manager Saara Pietilä.

Muutaman kymmenen metrin päässä automaatista yritystään Hopea-Aittaa pitävä Laila Manninen on tyytyväinen uuteen palveluun. Nyt hänen ei tarvitse enää hakea kaikkia paketteja Toijalasta.

– Toki se helpottaa, koska välillä on sellaisia tavaroita, jotka pitäisi saada saman tien asiakkaalle. Niitä on aika paljon, ja silloin asiakas saa tuotteen yleensä vasta sen saapumista seuraavana päivänä, koska ei tästä yksin voi lähteä, ja Toijalan keikka vie aikansa.

Hopea-Aitan yrittäjä Laila Manninen on tyytyväinen siihen, että kaikkia paketteja ei tarvitse enää hakea Toijalasta. Hän toivoo, että Posti siirtäisi myös alueen postilaatikön Varmiolan kahvilalta pakettiautomaatin läheisyyteen.

Hopea-Aitan yrittäjä Laila Manninen on tyytyväinen siihen, että kaikkia paketteja ei tarvitse enää hakea Toijalasta. Hän toivoo, että Posti siirtäisi myös alueen postilaatikön Varmiolan kahvilalta pakettiautomaatin läheisyyteen.

Laila Manninen uskoo, että pakettiautomaatti on tervetullut monelle muullekin yrittäjälle ja kuntalaiselle.

– Ihmiset ovat olleet tyytyväisiä. Moni vaan miettii, miten se toimii, mutta eiköhän se selviä.

Viialassa Akaan toinen automaatti

Postin pakettiautomaatit ovat vaihtoehtoinen palvelu pakettien vastaanottamiselle ja lähettämiselle täyden palvelun postien rinnalla. Koko maassa avataan vuoden 2013 aikana 175 uutta pakettiautomaattia.

Tilatessaan verkkokaupasta ostoksia asiakas voi valita pakettinsa noutopaikaksi itselleen sopivimmin sijaitsevan pakettiautomaatin. Kun paketti on valmis noudettavaksi, saa asiakas matkapuhelimeensa lokerokoodin sisältävän tekstiviestin. Koodi näppäillään pakettiautomaatilla, ja lähetyksen saa lokerosta sen avautuessa. Pakettiautomaatilta voi myös lähettää paketin toiseen automaattiin tai mihin tahansa Postiin Suomessa sekä maksaa ja palauttaa lähetyksiä.

Akaassa Postin pakettiautomaatti on myös Viialan S-marketissa. Monipuolisempia postipalveluja saa Viialassa Siwasta ja Toijalassa S-marketista.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?