Eija Hyvönen Akaan kiinteistöpäälliköksi

Akaan kaupunginhallitus valitsi tiistaina kiinteistöpäällikön virkaan rakennusinsinööri EijaHyvösen Kuopiosta. Vuonna 1971 syntynyt Hyvönen työskentelee Kuopion kaupungilla tilahallintapäällikkönä. Aiemmin hän on toiminut rakennuttajakonsulttina ja rakennussuunnittelijana.

Kaupunginhallitus ehti jo huhtikuussa valita uuden kiinteistöpäällikön, mutta valittu sekä varalla ollut ei kumpikaan ottanut virkaa vastaan, minkä takia paikka laitettiin uudelleen hakuun. Uusintakierroksella kiinteistöpäällikön virka kiinnosti 20 hakijaa, kuten ensimmäiselläkin kierroksella. Joukosta kuusi haastateltiin ja kaksi lähetettiin soveltuvuusarviointiin.

Eija Hyvönen oli myös ensimmäisellä hakukierroksella hakijoiden ja haastateltuun kutsuttujen joukossa. Hyvösen kieltäytymisen varalle kaupunginhallitus valitsi rakennusinsinööri Kalevi Aittolan Espoosta. Aittola työskentelee Nurmijärven kunnassa ruoka, -siivous- ja kiinteistöpalveluja tuottavan Aleksia-liikelaitoksen kunnossapitopäällikkönä.

Akaan kaupungin kiinteistöpäällikön virka vapautui, kun virkaa hoitanut Anneli Simola siirtyi kiinteistöpäälliköksi Ideaparkiin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?