Näköislehti puhelimiin ja padeihin

Akaan Seudun näköislehti, AS Näköislehti on netissä osoitteesta www.akaanseutu.fi löytyvä täydellinen kopio Akaan Seudun paperilehdestä. Näköislehdistä löytyy myös sähköinen lehtiarkisto. Akaan Seudun nettisivujen uudistuksen jälkeen näköislehdet olivat kaikille avoimet, mutta nyt näköislehteen kirjautuminen edellyttää joko Akaan Seudun paperilehden kestotilausta tai AS Näköislehden tilausta.

Kestotilaajan asiakastiedoissa tulee olla puhelinnumero ja sähköpostiosoite, jotka voi käydä tarkistamassa tilaajapalvelussa osoitteessa akaanseutu.fi tai soittamalla asiakaspalveluun numeroon 010 5844 170 (ks. puhelun hinnat) arkisin kello 9–15.

Pelkän näköislehden voi tilata määräaikaisena tilauksena joko 1, 3, 6 tai 12 kuukaudeksi. Hinnat ovat 11 euroa, 20 euroa, 37 euroa ja 62 euroa. AS Näköislehden voi tilata joko tilaajapalvelussa www.akaanseutu.fi, Tilausasiat, sähköpostilla osoitteesta tilaukset@akaanseutu.fi tai puhelimitse numerosta 010 5844 170 (ks. puhelun hinnat). Lisäksi AS Näköislehden irtonumeron voi ostaa osoitteessa lehtiluukku.com.

AS Näköislehti aukeaa luettavaksi paperilehden julkaisupäivänä aamupäivällä. Näköislehteä voi lukea tietokoneella, iPadilla ja iPhonella sekä Android-puhelimella ja -tabletissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?